sunnuntai 5. helmikuuta 2012

These are the days...


Helmikuun ensimmäinen viikonloppu aloitettiin korkkaamalla hyvä aussiviini
Tribute 2008 Grenache (keskitäyteläinen, makeahko, mainio pihviviini) ja kokkaamalla pitkästä aikaa peruspihviateria: naudan ulkofileepihvit, bataattilohkoja ja persiljalla sekä rakuunalla maustettua kermakastiketta. Alkuperäinen tavoitteemme oli valmistaa elämämme eka itsetekemä bearnaise-kastike, mutta kokeiluksi jäi keltuaisten kokkaroituessa liian kuumassa lämmössä. Peruskermakastikkeet alkavat jo vähän kyllästyttää, mutta mainiolta tuo ruoka silti maistui!


Näillä onnistuu aina romanttinen koti-ilta: hyvää viiniä, kivat vaatteet, kukkia ja kynttilöitä, hyvää ruokaa yhdessä valmistettuna, saunavuoro ja vähän naposteltavaa loppuillaksi.
Ja tietenkin ihana aviomies. <3


ps. Kuva viinipullosta jäi ottamatta ja Alkon sivuilla löytyy tiedot vain tästä vuoden 2010 versiosta. Alkon kuvaus sopii kyllä hyvin tähän 2008 vuoden viiniin, joten uskaltanen suositella myös tuota liikkeestä löytyvää.


1 kommentti:

  1. Herkullisen näköinen pihvi! Mainiota lintua?

    - Kamu, kuoma, cowboy ja tiikeri

    VastaaPoista