torstai 10. heinäkuuta 2014

Kasvispyttärii!


Helsingin herkkutäyteisen reissun jälkeen keho ja mieli halajavat terveellistä, edullista perusruokaa. Tässä helpon kasvispyttärin ohje jakoon:

Helppo kasvispyttipannu (3-4 hengelle)

Varhaisperunoita (kymmenisen pientä)
Neljä porkkanaa
Kesäkurpitsa
Puolikas punasipuli
Pari valkosipulinkynttä
Paketti tofua
Yksi muna kutakin ruokailijaa kohden
Mausteita (suola, mustapippuri, paprika)

Paloittele porkkanat ja perunat, keitä 10-15 minuuttia. Paloittele ja paista (rypsiöljyssä) sipulit, kesäkurpitsa ja tofu. Lisää pannulle kypsät porkkanat ja perunat, ruskista hetki. Siirrä kypsä pyttäri tarjoiluastiaan ja paista kananmunat. Tarjoile esimerkiksi maustetun kermaviilin, majoneesin tai ketsupin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti