maanantai 20. syyskuuta 2010

Fetasalaattia, ah!



Kreikkalainen fetasalaatti

Kreikkalaisia kalamata-oliiveja
Jäävuorisalaattia
Tomaattia
Vihreää paprikaa
Kukkua
Punasipulia
Aitoa kreikkalaista fetajuustoa
Oliiviöljyä
Mustapippuria

Paloittele ja sekoita salaattiainekset keskenään. Leikka fetasta paksut, isot viipaleet salaatin päälle. Ripottele juuston päälle mustapippuria. Lisää oliiviöljyä.

2 kommenttia:

  1. Tämä näyttää hyvältä. Ja mistä hankitaan Jyväskylän paras feta?

    -Paula

    VastaaPoista
  2. Kunhan on aidosti kreikkalaista ja sisältää vuohenjuustoa, siitä on hyvä lähteä! Kokeilen yleensä eri fetoja, minulla ei ole tiettyä susoikkia. Esim. Patros on hyvä ja turvallinen valinta.

    VastaaPoista